Professioneel, snel en transparant

Bij Thuis in Taxaties begrijpen we hoe belangrijk het is om een nauwkeurige en betrouwbare taxatie van uw woning te ontvangen. Daarom hanteren we een professionele en transparante werkwijze om ervoor te zorgen dat u binnen 3 werkdagen na de opname een gedetailleerd en gevalideerd taxatierapport ontvangt dat aan al uw behoeften voldoet.


Persoonlijk contact

Onze werkwijze begint met persoonlijk contact, waarbij we uw specifieke wensen en doeleinden voor de taxatie bespreken.

Opname van de woning

Wij zullen een uitgebreide inspectie van uw woning uitvoeren. Hierbij kijken we naar verschillende aspecten, zoals de bouwkundige staat, afwerking, voorzieningen, locatie en eventuele recente verbeteringen.

Onderzoek en analyse

Wij verzamelen relevante gegevens, zoals kadastrale informatie, recente verkoopcijfers van vergelijkbare woningen in de buurt en andere relevante marktinformatie.

Rapportage van de waarde

Op basis van de bevindingen uit de inspectie en het uitgevoerde onderzoek, stellen we een uitgebreid taxatierapport op. Hierin wordt de marktwaarde van uw woning op heldere en begrijpelijke wijze beschreven.

Gevalideerd Taxatierapport

Indien nodig wordt het taxatierapport gevalideerd door een onafhankelijk validatie-instituut, zoals het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Deze validatie verzekert u en alle betrokken partijen van de onafhankelijkheid en betrouwbaarheid van de taxatie.

Snelle levering

Bij Thuis in Taxaties streven wij naar efficiëntie en klanttevredenheid. Daarom zorgen we ervoor dat u binnen enkele werkdagen het taxatierapport in uw bezit heeft.